Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
07 Ağustos 2019

Kayseri’de ilk defa açılan Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Hastanemizde gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı onaylı 1. Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 24 nisan-29 mayıs 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin farklı illerinden gelen kursiyerlerin katılımıyla başarıyla tamamlandı. Sertifika Programı sonrası başarılı olan kursiyerlere Şehir Hastanemizde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törene Başhekimimiz Prof.Dr.İlhami ÇELİK, Çocuk Hematoloji Eğitim Görevlisi Doç.Dr.Yasemin ALTUNER TORUN, Çocuk Kardiyoloji Eğitim Görevlisi Doç.Dr.Mustafa ARGUN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zahide AVCI, Hastane Yöneticileri, Program Koordinatörü Emine KORKMAZ , Eğitimciler ve çalışanlar katıldı.Törende Sertifikalı eğitim programlarının içeriği,önemi,hemşirelik mesleğinin gerekleri ve hemşirelerin bilgilerini sürekli güncelleme zorunluluğundan ayrıca hemşirelikte branşlaşmanın olabilmesi için sertifika eğitim programların öneminden bahsedildi.