KAYSERİ
HASTANESİ

Aşılama ve Tüp bebek Ünitesinde Hazırlıklar Tamamlandı

Güncelleme Tarihi: 28 November 2018

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde Aşılama ve Tüp bebek Ünitesinde Hazırlıklar Tamamlandı.

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde aşılama ve tüp bebek ünitesi aralık ayı itibariyle hizmete başlayacaktır. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanımız Uzm. Dr. Bertan DEMİR, kadın hastalıkları ve doğum uzmanımız Uzm. Dr. İlknur ÇÖL MADENDAĞ, histoloji ve embriyoloji uzmanımız Uzm. Dr. Yasemin SAVRANLAR ve teknik ekipleri ile hizmete başlayacak olan aşılama ve tüp bebek ünitemiz çocuk sahibi olmak isteyen hastalarımıza devlet güvencesiyle ve ileri teknoloji cihazlarımızla tamamen aşılama ve tüp bebek ünitesine ayrılmış bir katta hizmet verecektir. Devletin belirttiği ücretler dışında hiçbir ücret talep edilmeden hizmet verecek olan ünitemiz, bebek sahibi olmak isteyen hastalarımızın konforlu ve kaliteli bir şekilde hizmet almaları düşünülerek tasarlanmış olup, hastalarını beklemektedir.

Copyright © 2018 T.C. Sağlık Bakanlığı Tüm Hakları Saklıdır.