Çocuklarda Sık Görülen Akut Durumlara Genel Yaklaşımlar
12 Kasım 2021

Hastanemizde Türkiye Milli Pediatri Derneği Kayseri Şubesinin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD ve Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü İşbirliği ile "Çocuklarda Sık Görülen Akut Durumlara Genel Yaklaşımlar" İsimli Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi.

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi konferans salonunda Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD ve Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü işbirliğinde "Çocuklarda sık görülen akut durumlara genel yaklaşımlar" isimli eğitim toplantısı 15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

1.jpgToplantıya Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tamer Güneş, hastanemiz Çocuk Hastalıkları Kliniği Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servis Sorumlusu Prof. Dr. Adnan Öztürk, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Başak Nur Akyıldız, Hastanemiz Çocuk Hastalıkları Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Argun, Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Yasemin Altuner Torun, Hastanemiz Radyoloji Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet Savranlar ve Erciyes Üniversitesi akademisyenleri ile hastanemiz çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimleri katıldı.

Toplantı Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik' in ev sahipliğinde, açılış konuşmaları ile başladı. Ardından birinci oturum başkanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu' nun oturum açılış konuşması ile devam etti. Doç. Dr. Mustafa Argun, Prof. Dr. Hüseyin Per, Doç. Dr. Yasemin Altuner Torun' un konuşmalarının ardından birinci oturum son buldu.

İkinci oturum Prof. Dr. Adnan Öztürk'ün oturum açılış konuşmaları ile başlayarak Prof. Dr. Tamer Güneş, Prof. Dr. Başak Nur Akyıldız ve Uz. Dr. Turgut Tersem Tokmak'ın konuşmaları ile devam etti. Toplantı karşılıklı Fikir alışverişi ve soru cevaplarla sona erdi.