Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinden başarılı operasyon
12 Kasım 2021

Uzman kadromuz ve son teknolojide üretilmiş tıbbi cihazlarımızla bölgede sağlık cazibe merkezi olmaya devam eden hastanemiz, kadın hastalıkları ve doğum kliniğimize tavsiye üzerine başvuran 33 yaşındaki Seda ÖZEN isimli hastamızın da derdine derman oldu.

Kadın hastalıkları ve doğum kliniğimize karın ağrısı ve şişkinlik şikayetleriyle başvuran hastamız Jinekolojik Onkoloji Uzmanımız Dr. Tuba ZENGİN AKSEL tarafından muayene edildi. “Hastanın 3 yıldan buyana bilinen 9 cm çapında olduğu söylenilen kitlesi olduğu öğrenildi. Yaptığımız muayene ve tetkiklerden sonra kitlenin 30 cm nin üzerinde olduğunu tespit ettik.” diyen Uz. Dr. Tuba ZENGİN AKSEL, üstelik kitlenin sol yumurtalığa yapışık olduğunu gördük. Hastaya cerrahi operasyon uygulamaya karar verdik. Hastayı durumuyla ilgili bilgilendirip onayını aldıktan sonra ameliyata aldık dedi. Rahim ve sol yumurtalığını aldığımız hasta başarılı bir operasyonla 40 cm çapında ve 6 kg ağırlığındaki bu kitleden ve ağrılarından kurtularak sağlığına kavuştu diye ekledi.

Yaklaşık 3 yıldır karın ağrısı ve şişkinlik sorunlarıyla mücadele ettiğini söyleyen hastamız, geçirdiği operasyon sonrası kendini çok iyi hissettiğini aldığı sağlık hizmetinin beklentilerini üstünde gerçekleştiğini şehir hastanesine ve çalışan bütün personele ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.