Hastanemiz çocuk hematoloji kliniğinde tedavi gören küçük hastalarımızın karne sevinci
01 Eylül 2021

Hastanemizde tedavi gören çocuk hastalarımız, tedavileri sebebiyle eğitim hayatlarından geride kalmasınlar diye hastane okul projesiyle yatarak tedavi gördükleri süre boyunca hastanemizde görev yapan öğretmenlerimiz tarafından müfredatlarına devam etmektedir.

Tedavi gören çocuklarımızı yataklarında ziyaret eden başhekimiz; "çocuklarımız bizim geleceğimiz, bizlerden aldıkları sevgi ile sağlıklarına daha çabuk kavuşacaklarına inanıyoruz bunun için evlerine ve eğitim hayatlarına sağlıklı bir şekilde geri döndürebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. Hastanemiz çocuk hematoloji kliniğinde tedavi gören küçük hastalarımıza başhekimimiz Prof. Dr. ilhami ÇELİK, hastane idarecilerimiz, kliniğimizde görev yapan hekimlerimiz ve hastane sınıfımızın değerli öğretmenleri çocukların odalarını tek tek ziyaret edip karne ve hediyelerini dağıttı.