Hastanemiz Üroloji Kliniğine radikal prostat ameliyatı
12 Kasım 2021

Hastanemiz Üroloji Kliniğine radikal prostat ameliyatı olmak için İstanbul’ dan gelen 70 yaşındaki Ramazan Fevzi KARATAŞ isimli hastamız aldığı sağlık hizmetinden çok memnun kaldı.

Doç. Dr. Mert Ali KARADAĞ ve Uzm. Dr. Gökhan SÖNMEZ tarafından ameliyatı gerçekleştirilen 70 yaşındaki KARATAŞ; kendisine İstanbul’ da prostat kanseri tanısı koyulduktan sonra, ameliyat için doktor ve hastane araştırması yaptığını ve tavsiyeler üzerine Kayseri Şehir Hastanesi ni tercih ettiğini Doç. Dr. Mert Ali KARADAĞ’ a ulaştığını dile getirdi.

Kayseri de yaşam ve ulaşım şartlarının kolaylığı Kayseri Şehir Hastanesinin günümüz teknolojisinde hizmet veren donanıma sahip, büyük bir sağlık kompleksi olması sebebiyle bizi tercih ettiğini, aldığı hizmetlerden personelden çok memnun kaldığını söyledi.

Türkiye’nin bütün illerine sağlık hizmeti verdiğimizi dile getiren Uzm. Dr. Gökhan SÖNMEZ; hastamıza prostat kanseri tanısı konulmuş ve bizlere ulaştı. Kendisine Radikal Prostatektomi ameliyatı yaptık.

Ameliyatı çok başarılı geçti, genel durumu gayet iyi diyerek sözlerine son verdi.