Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ Hastanemizi Ziyaret Etti.
11 Nisan 2019

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit ÇELEBİ, Ek Ödeme Daire Başkanı Dr. Abdullah ŞEKER ile birlikte hastanemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Bu ziyaretlerinde İl sağlık müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ. Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK, İl sağlık müdürlüğü hizmet başkanları ve hastanemiz idarecileri hastanemiz VİP toplantı salonunda hazır bulundular.

Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ; İlde verilen sağlık hizmetleri ve yapımı planlanan projeler hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.

Toplantının ardından hastanemiz acil servisi, yoğun bakım üniteleri, yatan hasta servisleri yerinde ziyaret edilerek değerlendirmelerini tamamlayarak hastanemizden ayrıldılar.