Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesi sonucunda hastanemiz 100 tam puan almıştır.
11 Nisan 2019

Şehir hastanemizde 27 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında Bakanlığımız sağlıkta verimlilik kalite ve akreditasyon daire başkanlığı, sağlıkta kalite değerlendirme ekibi tarafından gerçekleştirilen (SKS) sağlıkta kalite standartları değerlendirmesi sonucunda hastanemiz 100 tam puan almıştır.

Hastanemiz hizmete açıldığı 5 Mayıs 2018 tarihinden bugüne 8 aylık süreçte kaliteli sağlık hizmeti sunumunun sağlanması adına hasta ve çalışan güvenliği başta olmak üzere verimlilik, etkililik, etkinlik, süreklilik ve zamanlılık, hasta ve çalışan memnuniyetlerini esas alan standartların uygulandığı sağlıkta kalite standartları değerlendirmesinde (SKS) hastanemiz idarecilerinin gayreti ve kamu özel iş ortaklığı kapsamında çalışan tüm personelin özverili çalışmalarının yansıması olarak denetimi gerçekleştirilen şehir hastaneleri arasında ilki gerçekleştirip 100 tam puan almaya hak kazanmıştır. Gelinen noktada kayseri şehir hastanesi olarak hedefimiz daha da kaliteli sağlık hizmeti vermektir.