2 Nisan Otizm Farkındalık Günü
01 Eylül 2021

HASTANEMİZ KÜÇÜK KALPLER EĞLENCE EKİBİ TARAFINDAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜNE DESTEK

Hastanemizde staj yapan öğrencilerden oluşturulmuş Küçük Kalpler Eğlence Ekibi bugünde 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü için hastalarımıza destek verdiler.

Otizm Farkındalık Günü”nün amacı otizmli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu bir kez daha hatırlatmak ya da var olan farkındalığı arttırmaktır. Buradan yola çıkarak hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK bugünün önemi itibariyle hastanemiz küçük kalpler eğlence ekibinin destekleriyle, bu durumu kendi içinde yaşayan çocukları aramıza katmak için çaba sarfetmemiz gerektiğini ve otizmli çocukların yanında olduğumuzu ifade etmek onlara mavi ışık yakmak istiyoruz dedi.