Hastanemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri devam ediyor.
09 Mayıs 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde hastanemiz Çocuk Hematoloji Servisinde yatmakta olan çocuk hastalarımız için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon binasında bulunan çok amaçlı spor salonunda etkinlik düzenlendi. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve Hastane yöneticilerimizin de katıldığı etkinlikte Çocuk Hematoloji Servisinde yatarak tedavi gören ve tedavisini tamamlayıp taburcu olan çocuk hastalar oyun havaları, şişme oyun parkları, palyaçolar, kukla gösterileri eşliğinde coşkuyla doyasıya eğlendi. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden servis araçlarıyla alınan çocuk hastalarımız etkinlik sonrasında tedavilerine devam edilmek üzere servis araçlarıyla servislerine götürüldüler.