Çocuk onkoloji kliniğinde tedavi gören çocuklar karnelerini başhekimimizin elinden aldılar.
25 Haziran 2019

Hastanemiz Çocuk Hematoloji Onkoloji Kliniğinde, yatarak tedavi gören çocuk hastalarımız karne sevinci yaşadılar. Hastalıkları sebebiyle okullarındaki müfredattan geri kalmamaları için ‘’hastane okulda’’ eğitimlerine devam eden çocuk hastalarımız karne almaya hak kazandılar.

Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Kliniğinde hizmet veren ‘’Hastane-Okul’’ projesiyle eğitim hayatlarına devam eden çocuklarımız, okuldaki müfredattan geri kalmıyor ve aynı zamanda özel ders niteliğinde eğitim görüyorlar.

Karne sevincinin yaşandığı programda bir konuşma yapan Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK, “Çocuklar bizim geleceğimiz, bizden aldıkları sevgi ile sağlıklarına daha çabuk kavuşacaklarına inanıyoruz. Bunun için burada emeği geçen herkese özellikle çocuklarımızın eğitim hayatlarından geri kalmamaları adına bize destek veren öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Hastane idarecilerimiz, hastane öğretmenlerimiz ve çocuklarımızın tedavilerini yapan doktorlarımız çocuk hastalarımızı odalarında ziyaret ederek onlara karnelerini ve hediyelerini takdim ettiler. Etkinlik, çocuk hastalarımız ile yapılan sohbetlerle sona erdi.