Meksika’nın Türkiye Konsolosunun Hastanemizde ziyaret ettiği Meksikalı hasta Hastanemizle ilgili memnuniyetini şöyle dile getirdi.
08 Ekim 2019

Kapadokya gezisi sırasında rahatsızlanan 65 yaşındaki ENRIQUE GUDINO MAGANA hastanemizde aldığı sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirirken şunları söyledi.

"Mide rahatsızlığımdam dolayı Kayseri Şehir Hastanesi' ne müracaat ettim ve yatışım gerçekleşti. Çok şanslıyım ki burada benimle çok iyi ilgilendiler . Özellikle Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa ARIK benim tüm tedavi sürecim boyunca yanımdaydı ve ilgisini eksik etmedi. Bana neler yapabileceğini ve uzun bir tedavi sürecim olacağını anlattı. Ancak uzun bir tedavi gerekmesine rağmen sadece 10 günde sağlığıma kavuştum. Bu hastanede gördüğüm mükemmel ilgi için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Meksika Büyükelçiliğine de çok teşekkür ederim. Çünkü ben Meksikalıyım ilk başta dil konusunda çeviri yaparken yardımcı oldular ve ben taburcu oldum Meksika' ya dönüyorum. Artık damarlarımda Türk kanı taşıyorum ve kimliğimi almak için Türkiye' ye döneceğim dedi. Yaşadığı kan kaybı nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesinde kendisine kan takviyesi yapıldığı için, Türkiye' de görmüş olduğu ilgi ve mükemmel olarak nitelendirdiği sağlık hizmetine olan minnetini espirili bir dille belirtti. Hastanemizden çok memnun olduğunu belirterek gerek hastanede kendisine hizmet veren tüm personeller gerekse karşılaştığı tüm Türk vatandaşları çok yardım severdi. Ne yazıkki sağlık problemlerim nedeniyle Türkiye'yi tam olarak gezemedim diyerek sözlerine son verdi.