Sağlık hizmetlerinin işleyişinin değerlendirildiği toplantısı gerçekleştirildi
08 Ekim 2019

Kayseri Şehir Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin işleyişinin değerlendirildiği toplantı, Başhekimlik Toplantı Salonunda 11 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, ATM Sağlık Grup İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, hastane ve şirket yöneticileri katıldı.

Hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin genel değerlendirmesi ile başlayan toplantıya, ATM Sağlık Gruptan alınan, Şehir Hastanesi gibi büyük komplekslerde personel arasında senkronizasyonu sağlamak, verilen sağlık hizmetini hızlı ve kaliteli olarak sunabilmek için geliştirilmiş bilgisayar destekli karar destek sistemi olan Merkezi Yardım Masası (MYM)' nin işleyişi hakkında sunum gerçekleştirdiler. Sunumda hastanenin açılışından bugüne kadar toplam 417600 SLA açıldığını taleplerin 417 584 ünün gerçekleştirildiğini,halihazırda 14 SLA in tedarik aşamasında olduğu bildirildi. Toplantı, karşılıklı yapılan istişareler, alınan kararlar ile son buldu.