1-7 Ekim Emzirme Haftası
08 Ekim 2019

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle, anne sütü ve emzirmenin önemini vurgulamak adına Laktasyon Emzirme ve Laktasyon Danışmanlığı Polikliniğimiz ve Gebe Okulu ebelerimiz tarafından hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde etkinlik düzenlenmiştir.

Programda, hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Gebe Okulu Eğitim Hemşireleri tarafından postpartum (doğum sonrası) servislerinde yatan annelerimize hastanemiz mutfağında hazırlanan lohusa şerbetleri dağıtılarak emzirmenin önemine farkındalık oluşturuldu.

Ayrıca hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde doğum yapan tüm annelere, polikliniklerimize başvuru yapan anne ve anne adaylarına başarılı emzirme ve anne sütünün önemi anlatıldı. Annelere ve anne adaylarına bebeklerini emzirmelerine destek olması adına yapılan bilgilendirmeler afiş ve broşürlerle desteklendi.