26 Ekim Hasta Hakları Günü
08 Kasım 2019

Hasta haklarının amacı; insan sağlığının yüksek düzeyde korunması ve sağlık hizmetlerinin yüksek kalitede verilmesini sağlamaktır. Hasta hakları temel insan haklarından biridir. Bu doğrultuda hastalara en kaliteli sağlık hizmetinin verilmesini prensip edinmiş hastanemiz, hasta ve çalışan hakları konusunda da en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu vesileyle hastanemizde 26 Ekim Hasta Hakları Günü nedeniyle hasta ve çalışan hakları birimimiz tarafından klinik ve polikliniklerde hasta ve hasta yakınları ile bire bir görüşmeler yapıldı.

Yapılan görüşmelerle hasta ve yakınlarının istek ve talepleri dinlenmiş, gerekli düzenlemeler yapılmak üzere görüşmeler kayda alınmıştır.