Lösemili Çocuklar Şehir Hastanesinde Gönüllerince Eğlendi.
18 Kasım 2019

Lösemili Çocuklar Şehir Hastanesinde Gönüllerince Eğlendi.

Kurumlar arası iş birliğinin en güzel örneği Şehir Hastanesinde yaşanırken, Kayseri Şehir Hastanesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ortaklığında Şehir Hastanesi Kampüsü içerisinde yer alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Spor Salonunda “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Hafta boyunca birçok farklı organizasyonla buluşan çocuklar, bugün de Spor A.Ş. ve Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği ortaklığında hazırlanan programda bir araya gelerek doyasıya eğlendiler. Programa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve hastane yöneticileri katıldılar.

Programda Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniğinde tedavi gören çocuklarla birlikte tedavisi bitmiş çocuklar hep birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 'nin açmış olduğu Gladyatör, şişme futbol, okçuluk, basketbol, koordinasyon parkuru stantları ve çocuk danslarıyla doyasıya eğlenirken, gönüllü olarak destek veren Kayseri Şehir Hastanesi Küçük Kalpler Eğlence Ekibi’ de çocuklarla hoşça vakit geçirdiler. Ayrıca Uğur okulları da ebru sanatı, strafor boyama stantlarıyla programda yer alırken, kamu özel işbirliği ile Şehir Hastanesinde hizmet veren ATM Sağlık Grup tarafından çocuklara özel paketli meyve suları ev yapımı kurabiye ve pastalar ikram edildi.

Etkinlikte açıklama yapan Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik; “Bugün 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile düzenlemiş olduğumuz etkinliklerin birine daha katılmış bulunmaktayız. Kurumlar arası iş birliğinin önemini burada sergilemeye çalışıyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş ve ATM Sağlık Grup bu konuda bize büyük destek verdi. Çocuklarımızı sevindirmek, onlara bir nebze moral motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen programda bizlere çok büyük yardımları oldu.  Çok teşekkür ederiz. Katkılarından dolayı Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğine orada çalışan doktorlarımıza hemşirelerimize ve Uz. Dr. Fatma Türkan Mutlu’ ya da ayrıca teşekkür ederim.” dedi

Baştan sona büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocukların sevinçleri görülmeye değerdi.

• 9.JPG
  • 8.JPG