Türkiye genelinde bütün eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinin canlı olarak bağlanıp takip edebileceği bilimsel bir sunum gerçekleştirdi.
13 Ocak 2020

Hastanemiz Kardiyoloji Kliniği gerçekleştirdiği başarılı girişimsel işlemlerle adından sıkça söz ettirirken, bugün de Türkiye genelinde bütün Eğitim Araştırma, Üniversite Hastanelerinin ve Sağlık Bilimleri Üniversitesinin canlı olarak bağlanıp takip edebileceği bilimsel bir sunum gerçekleştirdi.

Hastanemiz başhekimlik konferans salonunda gerçekleştirilen programın moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cihangir Kaymaz yaptı. Programa hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve hastanemiz Kardiyoloji Kliniği hekimleri ile diğer branşlardan hekimler katıldı. Programda hastanemiz Kardiyoloji Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Ziya Şimşek “Atriyal Fibrilasyonda Güncel Veriler” konusunda sunumunu gerçekleştirirken, yine hastanemiz Kardiyoloji Kliniğindan Doç. Dr. Selami Demirelli, “Atriyal fibrilasyon ilişkili olgu” sunumu gerçekleştirdiler.