Hizmet Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
28 Ocak 2020

Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hizmet Değerlendirme Toplantısı

Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin işleyişinin değerlendirildiği toplantı, Başhekimlik Toplantı Salonunda 15 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, ATM Sağlık Grup İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, il sağlık müdürlüğü başkan ve başkan yardımcıları, hastanemiz idarecileri, hastanemiz kalite yönetim birimi ve şirket yöneticileri katıldı.

Hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin genel değerlendirmesi ile başlayan toplantıda, bu hafta verimlilik değerlendirmesi öncesi, ATM Sağlık Gruptan alınan HBYS hizmeti değerlendirildi. Toplantı, karşılıklı yapılan istişareler sonucu alınan kararlar ile son buldu.