Yaz stajı yapacak öğrenciler hakkında
05 Nisan 2022

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği kapsamında, Kariyer Kapısı Çevrimiçi Platformu üzerinden başvuru yapmış, ilgili sistem üzerinden iş ve işlemleri tamamlanmış öğrencilerimizin Hastanemiz, Fizik Tedavi Hastanesi Eğitim Birimi/Öğrenci işlerine;

-Staj Başvuru Formu

-Öğrenci Belgesi

-Eliza Tahlil sonuçları (Yakın tarihli ve titre 10’un üzerinde olacak)

-Sağlık Raporu (Tek Hekim)

-İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Sertifikası (iş sağlığı ve güvenliği sertifikası olmayan öğrencilerin İş sağlığı ve Güvenliği dersini almış ise transkriptleri yeterli olacaktır.

- SGK Primlerinin ödendiğini gösteren belge (Staja başlanılan gün üniversite tarafından verilecektir.)

-T.C Ziraat Bankasından IBANNumarası (Kapadokya ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğrencileri hariç)

-Radyoterapi ve Radyoloji Bölümü öğrencileri için doz metre temin etmeleri gerekmektedir.