Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine ALP MEŞE İnceleme ve Değerlendirmelerde Bulunmak Üzere İlimizdeydi.
07 Ağustos 2019

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine ALP MEŞE sağlık kuruluşlarında inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ilimizdeydi. Sağlık Bakan Yardımcısı MEŞE’ ye inceleme ve değerlendirme ziyaretlerinde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ eşlik etti.

İlk olarak Hastanemizi ziyaret eden Sağlık Bakan Yardımcısı MEŞE ve İl Sağlık Müdürü BENLİ burada Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK ve hastane idarecilerimiz ile görüştü. Görüşme sonrası Kalp Damar Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Kliniğimizi yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı MEŞE, incelemeler sırasında serviste yatan hastalara da geçmiş olsun temennisinde bulunarak hastane hakkındaki görüşlerini aldı ve memnuniyetlerini belirterek hastanemizden ayrıldı.