Hastanemiz kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde 2019’un ilk bebeği saat 00:01’de dünyaya geldi.
11 Kasım 2021

1.jpg17 yıllık evli Kazım ile Hörmet Dede çiftinin 3'üncü çocukları Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği'nde saat 00.01'de 3 kilo 970 gram ağırlığında dünyaya geldi Doğum sonrası Kayseri Millet Vekili Op. Dr. İsmail TAMER, Kayseri Valisi Şehmuz GÜNAYDIN, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim KULULAR, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK hastanemiz acil servisinde tedavi gören hastaları ziyaretlerinden sonra. aileye tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bebeğe altın ve çeşitli hediyeler verildi. Bebeğe ise Recep Tayyip ismi konuldu. Anne Hörmet Dede, 3'üncü çocuğunu dünyaya getirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Baba Kazım Dede ise, 3'üncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ; başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK ve protokole aldığı hizmetlerden ve kendilerine takdim edilen hediyelerden dolayı teşekkürlerini iletti.