Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları
11 Nisan 2019

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Daire Başkanı Avşar ASLAN ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı hastanemizi ziyaret ettiler.

Bu ziyaretlerinde kendilerine il sağlık müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ ve daire başkanları, hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK ve hastane idarecilerimiz eşlik ettiler.

Daire Başkanlarımız Avşar ASLAN ve Dr. Mehmet Zafer KALAYCI bu ziyaretlerinde; büyük bir sağlık kompleksi olma özelliğine sahip hastanemizde hizmete açılması planlanan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde yer alan GETAT’ı (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Merkezi) gezerek yerinde değerlendirmelerde bulundular. Merkezin yakın zamanda hizmete geçirebilmesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.