Kayseri Şehir Hastanesi Küçük Kalpler Eğlence Ekibi Yine Küçük Hastalarımızın Yüzünü Güldürmeyi Başardı.
01 Eylül 2021

Hastanemizde staj yapan öğrencilerden oluşturulmuş Küçük Kalpler Eğlence Ekibi tarafından, hastanemizde tedavi gören tüm çocuklara kitap ve balonlar şarkılar eşliğinde dağıtıldı.

Hastanemizde tedavi gören çocukları tebessüm ettirebilmek için belirli aralıklarla yapılan programın bir yeniside bugün gerçekleştirildi. Programda dağıtılan hediyeler kamu özel işbirliği kapsamında hizmet veren hastanemizde, YDA şirketi tarafından hediye edildi.

Hastanemiz çocuk acil servisi ve bütün çocuk klinikleri dolaşılarak çocuklara gerçekleştirilen etkinlikte dağıtılan hediyeler ve söylenen şarkılar çocukları mutlu ettiği gibi yetişkinleri de tebessüm ettirdi.