Hastanemiz girişimsel radyoloji ünitesinde ilk beyin damarı anevrizması (baloncuk) tedavisi gerçekleştirildi
12 Kasım 2021

Hastanemiz Girişimsel Radyoloji Ünitesi’nde Uzm. Dr. Mustafa ÖZDEMİR tarafından 54 yaşındaki Aysel GENCOĞLU isimli hastaya hastanemizde Serebral anevrizma tedavisi işlemi gerçekleştirildi.

Hastanemize başvuran 54 yaşındaki Gençoğlu bir buçuk aydır gözlerinde çift görme problemi olduğundan dolayı Tedavi amacıyla Hastanemiz nöroloji polikliniğine başvurmuş, gerekli tetkikler yapılarak beyin damarlarında halk arasında baloncuk olarak bilinen anevrizmatik genişleme tespit edilmiştir.

Girişimsel Radyoloji uzmanımız Uzm. Dr. Mustafa ÖZDEMİR ile görüşen hastamız tekrar değerlendirilmiş olup Yapılan incelemeler sonrasında ameliyatsız bir yöntemle anjiografi eşliğinde tedavisi planlanmıştır; “Uygun hazırlıklar sonrası işleme alınan hasta akım çevirici cihaz kullanılarak sorunsuz bir şekilde tedavi edildi ve yakın zamanda hastamızın taburculuğunu planlıyoruz” diyen Dr. ÖZDEMİR, “beyin anevrizmalarının ameliyatsız yöntemle tedavisinin oldukça etkin ve konforlu bir yöntem” olduğunu belirterek sözlerini sonlandırdı.