Hastanemizde Gerçekleştirilen "5. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği" Sempozyumunun Son Gününde Katılımcılara Katılım Belgeleri Dağıtıldı.
12 Kasım 2021

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Konferans Salonunda Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (OTHED) ve ortopedi ve travmatoloji kliniğimiz işbirliğinde gerçekleştirilen "5. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği" Sempozyumu Gerçekleştirildi.

23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen sempozyumun son gününde hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK, hastanemiz idarecileri, hastanemiz enfeksiyon komitesi hemşireleri, ortopedi kliniği çalışanları, Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (OTHED) ve çeşitli illerden gelen katılımcılar katıldılar.

Programın son gününde başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK ve Ortopedi ve Travmatoloji Derneği Başkanı Hayriye ÜNLÜ tarafından Sempozyumu düzenleyen enfeksiyon komitesi hemşiresi Şerife ÇETİN'e plaket ve sempozyum katılımcılarına katılım belgesi takdim edildi.