1800 Adet Fidan Toprakla Buluşturuldu
09 Mayıs 2019

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen 1800 adet fidan, Hastanemiz YGAP (Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri) Hastanesi bahçesinde kamu-özel iş ortaklığı modeliyle hastanemize hizmet veren ATM Sağlık Grup ve başhekimliğimiz koordinasyonunda toprakla buluşturuldu.

Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanemiz Kampüs alanı içinde gerçekleşen programa; Kayseri Milletvekilimiz Op. Dr. İsmail TAMER, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ, Hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan DİLTEMİZ, YDA İşletme Direktörü Mehmet KESTİROĞLU, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, Hastanemiz İdarecileri, ATM Sağlık Grup çatısı altında hizmet veren tüm idareciler ve sağlık çalışanları aileleriyle birlikte katılım sağladılar.

Programda ayrıca 15 Kayseri şehidimiz adına künyeleri ile birlikte 15 adet çınar fidanı toprakla buluşturuldu. Kamu-özel iş ortaklığı modelinde hastanemize hizmet veren ISS – FMS firma yetkilileri Mutlu AKSOY ve Harun ÜNSAL sloganımız “hastanemizin karbon salınımını dengelemek adına hedefimiz Kayseri Şehir Hastanesi Kampüsü içinde 10.000 fidanı toprakla buluşturmak” dediler.