0-16 yaş TİP 1 Diabetli Çocuklarımız için Kermes
01 Eylül 2021

Hastanemiz Başhekimlik Konferans Salonunda 0-16 yaş "TİP 1 Diabetli Çocuklarımız" için hastanemizin Diabet polikliniği hemşireleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Kadın Kolları ve hayırseverler tarafından hazırlanan ev yapımı yemekler kermeste buluştu.

Kermeste konuşan Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK "Bugün diabet hemşiremiz Hayriye BEYAZ öncülüğünde ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine TEMUÇİN’in yardım ve destekleriyle TİP 1 Diabetli Çocuklar Yararına bir kermes düzenlemiş bulunmaktayız. Bu kermeste emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hastanemizde bu tür hayır faaliyetlerinin devam etmesi açısından örneklerden biri olarak başladığımız bu yolculuğun daha da ileriye devam edeceğine inanıyorum, bütün misafirlerimize ve kermesimize ilgi gösterenlere teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.