Bayram Tatili Öncesi İdari Toplantı ve Bayramlaşma Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019

Bayram Tatili Öncesi İdari Toplantı ve Bayramlaşma

Hastanemiz başhekimlik toplantı salonunda, Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik başkanlığında tüm idarecilerimizin katılımlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kurban Bayramı tatili öncesi hastanemiz acil servislerinde alınacak önlemler ve hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti verme devamlılığının sağlanması konuşuldu. Karşılıklı istişarelerle gerçekleştirilen toplantıda bütün idarecilerin bayram nöbeti dağılımları planlandı.

Kurban Bayramı tatili öncesi gerekli bütün planlamalar yapıldıktan sonra, Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik' in, hastanemiz başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcılarıyla bayramlaşmasının ardından toplantı sona erdi.