Emekli personele veda programı düzenlendi.
08 Ekim 2019

Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Emekli Olan Personele Veda Programı

28 Ağustos 2019 tarihinde, Mayıs 2019 dan sonra emekli olan 28 personele Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Konferans salonunda veda programı düzenlendi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Hastane Başhekimi Prof.Dr.İlhami ÇELİK ; "Uzun yıllar boyunca kurumumuza mesai harcadınız, Gösterdiğiniz yüksek çalışma ahlakınızdan ve emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.Bizlere haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Hayırlı olsun .” ifadelerini kullandı..Konuşmanın ardından emekli olanlara hastane idarecileri tarafından teşekkür belgeleri verildi. Duygulu anların yaşandığı program, emekli olanlara ve misafirlere sunulan ikramlarla sona erdi.

UZMAN TABİP MUSTAFA REYHANCAN
ÖĞRETİM ÜYESİ DR.ADİLE İRFAN ORTAKÖYLÜOĞLU