Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlandı.
08 Ekim 2019

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Spor Salonunda 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlandı.

Kamu özel iş ortaklığı modeli ile yönetilen hastanemizde fizyoterapi hizmetini üstlenen firma olan FİMER Sağlık A.Ş.'nin düzenlemiş olduğu programa Başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Havva TALAY ÇALIŞ, hastane idarecilerimiz ATM Sağlık yöneticileri ve hastanemizde görev yapan fizyoterapistler katıldılar.

Program başhekimimiz Prof. Dr. İlhami ÇELİK' in hastanemizde görev yapan fizyoterapistlere teşekkür konuşmalarıyla başladı. Ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Havva TALAY ÇALIŞ verdikleri emekler ve özverileri için fizyoterapistlere ve tüm ekibine teşekkür etti. Verilen sağlık hizmetlerinde çok iyi bir noktaya geldiklerini Kayseri’ye ve Bölgeye nitelikli sağlık hizmeti sunumu gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Program pasta kesimi ve sonrasında canlı müzik dinletisiyle son buldu.