Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer Hastanemizde Basın Mensuplarıyla Buluştu.
08 Ekim 2019

Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları ile birlikte hastanemizi ziyaret ettiler.

Bu ziyaretlerinde kendilerine Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve hastane İdarecileri eşlik etti. Hep birlikte önce hastaları ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarının geçmiş olsun dileklerinde bulunup taleplerini dinlediler. Ardından hastanemiz başhekimlik toplantı salonununa geçildi, burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer; Kayseri Şehir Hastanesi' nde verilen sağlık hizmetlerinin bir yıllık değerlendirmesini yaparak. Kayseri Şehir Hastanesinde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Bunun için önce İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli' ye ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik' e daha sonrada burada emek veren bütün idarecilere ve personele teşekkür etti. Şehir Hastanesi için yerel basında yer alan haberlerede değinerek, gelinen noktada sürecin ne kadar başarıyla yürütüldüğü istatistiklerle ortaya koyulmuştur dedi. Şehir Hastanesinin bölgeye hizmet ettiğini hastalarının yüzde kırkının dışarıdan gelen hastalardan oluştuğunu belirtti. Hizmetlerimizi daha da iyileştirmeye devam edeceğiz diyerek Kayseri Şehir Hastanesine desteklerini dile getirdi.