Ozon Tedavisi Eğitim Sertifikaları Katılımcılara Verildi.
06 Kasım 2019

Hastanemiz Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Birimi tarafından verilen "2. Ozon Tedavisi ve Kupaterapi Eğitimi" sonunda bu eğitimi tamamlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Uzmanları sertifikalarını aldılar.

Eğitime hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi sorumlu başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Akçakaya, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Havva Talay Çalış ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği Uzmanları katıldılar.

Programda açılış konuşmalarının ardından, başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik; katılımcılara; "hastalarımıza en nitelikli sağlık hizmetini verebilmek adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, hastaneye kattıkları tedavi yöntemlerinden ve emeklerinden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" diyerek katılımcılara 22 uzmana ozon tedavisi 14 uzmana kupaterapi sertifikalarını tek tek taktim etti.