Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Dönemi 5. Koordinasyon Toplantısı
18 Kasım 2019

Kayseri Şehir Hastanesi ‘İşletme Dönemi 5. Koordinasyon Toplantısı’ 7 Kasım 2019 tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin başkanlığını yaptığı toplantıya, Sağlık Bakanlığı Yatırım İzleme Daire Başkanlığı’ndan Mustafa Sakarya, İl Sağlık  Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, ATM Sağlık Direktörü Elif Sözer, İl Sağlık Müdürlüğü, Şehir Hastanesi ve şirket yöneticileri katılım sağladılar.

Kayseri Şehir Hastanesi’nin hizmet sürecine ilişkin sunumlarla başlayan toplantıda, hastanemizin işleyişi ile sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesini arttırmaya yönelik birçok konu hakkında genel değerlendirme yapıldı. Ayrıca hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin aksamadan kaliteli ve hızlı bir şekilde devam etmesi için önleyici kararlar alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.