Hastanemizde periyodik olarak “El Hijyeni Eğitimleri” Verilmeye Devam Ediyor.
03 Aralık 2019

Hastanemizde “El Hijyeni” eğitimlerinin bir yenisi daha hastanemiz enfeksiyon kontrol komitesi koordinatörlüğünde, tüm sağlık çalışanlarının katılımıyla başhekimlik konferans salonunda gerçekleştirildi.

Belirli periyodlarla gerçekleştirilen eğitim programlarında amacımız, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Bakanlığımız öncülüğünde “TEHLİKE ELLERİNDE ve TEMİZ ELLER HAYAT KURTARIR” felsefesiyle başladığımız yolculukta hem kendimizin hem de hastalarımızın sağlığını korumak için “SUYA SABUNA DOKUNUN” sloganıyla hastanemiz personeline farkındalık oluşturmaktır.

Hastanemiz başhekimi aynı zamanda Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Hekimi Prof. Dr. İlhami Çelik’ in de katılımıyla gerçekleştirilen eğitim programları, Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Sorumlusu Uz. Dr. Zehra Beştepe Dursun tarafından yapılan sunumlar ve verilen bilgilerin sonunda karşılıklı istişarelerle daha da verimli hale getiriliyor.