29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü
17 Aralık 2019

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Konferans Salonunda "29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü" nedeniyle hastanemizde görev yapan bütün tıbbi sekreterlerin günü kutlandı.

Programa hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, hastane idarecilerimiz ve tıbbi sekreterler katıldılar.

Programın açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen başhekimimiz Prof. Dr. İlhami Çelik; "personele tıbbi sekreterler olarak hastanemizde büyük bir yük taşıyorsunuz. Emeklerinizden ve hekimlerimize verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler hastanenin her biriminde kendinizi sürekli geliştirirerek gayret gösteriyorsunuz. Bizim için değerlisiniz gününüz kutlu olsun" dedi.

Program emeklerinden dolayı tıbbi sekreterler için pasta kesilmesinin ardından son buldu.

• 1.JPG
  • 2.JPG