Hizmet Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
17 Aralık 2019

Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin işleyişinin değerlendirildiği toplantı, Başhekimlik Toplantı Salonunda 4 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, ATM Sağlık Grup İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, il sağlık müdürlüğü başkan yardımcıları, hastanemiz idarecileri ve şirket yöneticileri katıldı.

Hastanede sunulan sağlık hizmetlerinin genel değerlendirmesi ile başlayan toplantıda, bu hafta ATM Sağlık Gruptan alınan güvenlik hizmeti değerlendirildi. Firma yetkilileri tarafından Şehir Hastanesinde personele ve hastalara sunulan güvenlik hizmeti hakkında sunum gerçekleştirildi. Toplantı, karşılıklı yapılan istişareler, alınan kararlar ile son buldu.