Hastanemizde "6-12 Ocak Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası" Nedeniyle Etkinlikler Gerçekleştirildi.
27 Ocak 2020

Hastanemiz Kalp Damar Hastanesi giriş katında, "6-12 Ocak Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası" nedeniyle hastalarımıza farkındalık oluşturmak için, hastanemiz eğitim birimi ve göğüs hastalıkları kliniği çalışanları tarafından stant açıldı.

VEREM (Tüberküloz) ; solunum yolu ile bulaşan, başta akciğerler olmak üzere tüm organları tutabilen bulaşıcı bir hastalıktır. Bu münasebetle açılan stanttımızı ziyaret eden İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birimi, Verem Savaş Dispanseri sorumlu hekimleri ve göğüs hastalıkları kliniğinimiz sorumlu hekimi hastalara bilgiler vererek farkındalık oluşturdu.