Kahraman Çocuk ve Sevimli Hastane
31 Ocak 2020

“KAHRAMAN ÇOCUK SEVİMLİ HASTANE” PROJEMİZ

Hastanemiz Ar-Ge birimi tarafından Orta Anadolu Kalkınma Ajansı teknik destek programına sunulan “Kahraman Çocuk ve Sevimli Hastane” projemiz TR72/19/TD/0051 referans nosu ile destek almaya hak kazanmıştır.

Çocuk hastaların hastane korkularının önüne geçerek ihtiyaç halinde tekrar başvurabilecekleri hastane olmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak, memnuniyet oranlarımızı daha da artırmak, tani ve tedavi süreçlerini eğitici ve eğlenceli hale getirmek amacıyla, çocuk gelişim uzmanlarımız, sosyal hizmet uzmanlarımız, psikologlarımız ve servis sorumlu hemşirelerimize yönelik projemiz çalışanlarımızın yoğun ilgisi ile başlamıştır.

Eğitimler Psikomerkez Ar-Ge Eğitim Danışmanlık firması eğitimcileri tarafından bir aylık programla verilecektir.