Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. Hastanemizi Ziyareti
02 Mart 2020

Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. Kamu Hastaneleri Direktörü Özlem Apaydın, USHAŞ İngiltere Bölge Müdürü Elmas Yıldırım ve USHAŞ Finans Uzmanı Nedim Tok Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile sağlık turizmi alanında işbirliği yapmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere hastanemizi ziyaret ettiler.

Bu ziyaretlerinde kendilerine İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, hastanemiz Sağlık Turizminden sorumlu başhekim yardımcısı Op. Dr. Ahmet Gür ve hastane idarecilerimiz eşlik ettiler.

Başhekimlik makamında gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizmi Sorumlusu Op. Dr. Ahmet Gür, USHAŞ yetkililerine hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve özellikli hizmetler hakkında sunum yaptı.