"Şehit Yakını Gazi ve Gazi Yakınları Destek Birimine" ziyaret.
20 Ağustos 2021

Kayseri Şehir Hastanesi genel hastane kulesinde bulunan "Şehit Yakını Gazi ve Gazi Yakınları Destek Birimine" ziyaret.
Kayseri Şehir Hastanesi genel hastane kulesi poliklinikler bölümünde, hastaneye başvuran şehit yakını gazi ve gazi yakını hastalara daha kaliteli hizmet verebilmek için açılan destek birimine Şehit Gazi ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Ali Yavuz, başkan yardımcıları Süleyman Özdemir, Ali Karagöz ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu ziyarette bulundular. Kendilerine hastanemiz başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, ATM Sağlık Grup işletme direktörü Mehmet Kestiroğlu, hastanemiz başhekim yardımcıları ve ATM Sağlık Grup yöneticileri eşlik ettiler. Verilen hizmete teşekkür eden Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Ali Yavuz hastane yönetimine plaket verdiler.