Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanlığı açılış programı gerçekleştirildi.
12 Eylül 2021

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binası konferans salonunda bugün Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanlığı açılışı düzenlenerek Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik tarafından tanıtım sunumu yapıldı.  Programa Kayseri Valisi Sn Şehmus Günaydın, Ak Parti Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kazım Karabörk, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kayseri Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Emin Silay, YDA İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, hastanemiz öğretim üyeleri ve klinik sorumlu hekimleri katıldılar.

Programın sonunda covid-19 pandemisinin bitmesinde aşının önemine vurgu yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Op. Dr. İsmail Tamer' in 4. doz Covid-19 aşısını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptı.

• 4.1.JPG