Hastanemizde Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmeleri süreci tamamlandı.
28 Kasım 2021

Hastanemizde 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Bakanlığımız Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Daire Başkanlığınca görevlendirilen ekip tarafından gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmeleri tamamlandı.

Değerlendirmenin son gününde hastanemiz başhekimlik konferans salonunda kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Kapanış toplantısına; Vali Yardımcımız Dr. Abdullah KALKAN, Sağlık Bakanlığı Değerlendirme Ekibi, Başhekimimiz Prof. Dr. Emin SİLAY, ATM Sağlık Grup Direktörü Mehmet KESTİROĞLU, hastane idarecilerimiz, hastanemiz kalite direktörlüğü birimi, klinik birim sorumlularımız ve ATM Sağlık Grup yöneticileri katıldılar.

• 9.1.jpg