24 Kasım 2023

Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Ulaş Serkan Topaloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Hande Hatun Coşar Boğa, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlu Hekimimiz Doç. Dr. Ahmet Özdemir ile birlikte "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle hastanemizde görev yapan Öğretmenlerimizi ziyaret ettiler.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın derslerinden geri kalmamaları için görevlendirilen öğretmenlerimize minnettarlıklarını dile getirerek Öğretmenler Günü'nü kutladılar.