1-7 Ekim Emzirme Haftası Kutlandı.
02 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından hastanemiz çalışanlarına Anne Sütü ve Emzirme Eğitimi verilerek 1-7 Ekim Emzirme Haftası Kutlandı.

Dr. Şakire Gülsevim AKALIN anne sütünün eşsiz bir besin kaynağı olduğu ve bebek beslenmesinde ki yerinin doldurulamayacağı, annelerin ve bebeklerin sağlığı ve refahında en önemli faktör olduğunu belirtilerek anne sütünün yararlarından bahsetti. Ebe Gülgün YILMAZ ve Ebe Kübra SIRSAKLAR uygulamalı eğitim vererek emzirmenin önemine dikkat çektiler.

Eğitim programı kapsamında, katılımcılara hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sultan ŞAHİN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özgül ÇOLAK tarafından katılımcı belgeleri teslim edildi.

• 1-7 Ekim Emzirme Haftası