M.E.R.T Multiple Endoclip Retraction Technique) yöntemi
10 Ağustos 2022

Hastanemiz Üroloji Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Mert Ali KARADAĞ'ın geliştirdiği "Stres  Tipi İdrar Kaçırma" tedavisinde kullanılan M.E.R.T(Multiple Endoclip Retraction Technique) yöntemi ilk olarak tıbbi literatürde 1 senelik uzun dönem sonuçları açıklanarak yerini almıştır.

M.E.R.T. (Multiple Endoclip Retraction Technique) yönteminin temel farklılığı, klasik olarak kullanılan dikişlerin yerine, laparoskopik vakalarda özellikle kullanılan klipler ile idrar kaçırmaya yol açan dokuların yukarı asılmasıdır. Hastanemizde güçlü tıbbi kadromuz ve son teknoloji ile gerçekleştirilen tüm tedavi hizmetleri gibi bu hizmette hastalarımıza sunulmaya devam etmektedir. Doç.Dr. Mert Ali KARADAĞ'ı tıbbi bilime olan katkılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.