Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ampute Tekvando Milli Sporcuları Hastanemizde Tedavi Gören Depremzede Çocuklarımızı Ziyaret Ettiler.
09 Nisan 2023

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Hastanemizde halen tedavileri devam eden çocuklarımıza moral ziyaretleri devam ediyor.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile Ampute Millî Tekvando Antrenörleri Arzu Sayan, Yunus Emre Sayan, Yavuz Sayan milli sporcuları Dilber Akel ve Sevim Nur Türkmen ile hastanemizde tedavisi devam eden depremzede çocuklarımıza ziyarette bulundular. Bu ziyaretlerinde kendilerine başhekim yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Bol eşlik etti. Yaşadıkları zor günler sonrasında çocuklarımızı sporun gücüyle yeniden hayata tutundurmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı tarafından getirilen milli formalar çocukları mutlu ederken bundan sonraki hayatlarına sporla devam edebilecek olmaları onlara umut oldu.