"Çocuk Yabancı Cisim Aspirasyonlarında Temel Prensipler Sempozyumu" Gerçekleştirildi.
05 Haziran 2023

Hastanemiz Göğüs Cerrahisi Kliniği tarafından Başhekimlik Konferans Salonu'nda düzenlenen "Çocuk Yabancı Cisim Aspirasyonlarında Temel Prensipler Sempozyumu" Başhekim Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan BOL ve Hastanemiz hekimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Program oturum başkanı Doç. Dr. Bayram METİN'in açış konuşmalarıyla başlayarak, Çocuk Acil Kliniği Sorumlumuz Doç. Dr. Murat DOĞAN'ın "Çocuk Hastalıkları Prensipleri" konulu konuşmaları ve Uzm. Dr. Şaziye Burcu TUFANOĞULLARI ERDOĞAN'ın "Anestezi Prensipleri" konulu konuşmalarıyla devam etti. Son olarak Op. Dr. Oğuzhan TURAN'ın "Cerrahi Prensipleri" konulu konuşmalarıyla sona erdi.