Hastanemizde "2. Kayseri Şehir Aile Hekimliği Günleri" Konferansı Gerçekleştirildi.
29 Nisan 2024

Hastanemiz Başhekimlik Konferans Salonu'nda 27/28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen konferansa S.B.Ü. Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Başhekim Yardımcılarımız Doç. Dr. Yasemin Doğan, Dr. Öğrt. Üyesi Oğuzhan Bol, ilimiz ve çevre illerde görev yapan Aile Hekimleri katılım sağladılar.
Konferans Başkanı Doç. Dr. Ali Ramazan Benli'nin açış konuşmalarıyla başlayan programda; Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Yasemin Doğan hoşgeldiniz konuşmalarını gerçekleştirdi, S.B.Ü. Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik'in konuşmalarının ardından Prof. Dr. Selçuk Mıstık'ın başkanlığını yaptığı oturumlara geçildi. İki gün süren konferans değerli hocalarımızın tecrübe paylaşımları ve karşılıklı soru ve cevaplarla son buldu.

• 2. Kayseri Şehir Aile Hekimliği Günleri