Hastanemiz Göğüs Cerrahi Kliniği’nde Uygulanan Yöntemle KOAH Hastası Sağlığına Kavuştu.
11 Eylül 2023

Hastanemiz Göğüs Cerrahisi Kliniği’nde Doç. Dr. Bayram METİN tarafından başarıyla gerçekleştirilen "Endobronşiyal Volüm Küçültme" yöntemiyle 64 yaşındaki KOAH hastası Mehmet YILMAZ rahat nefes alabilir hale gelerek sağlığına kavuştu.

İşlem sonrası hastalığı hakkında bilgiler veren Mehmet YILMAZ(64), "Allah kimseyi nefessiz bırakmasın, buraya geldiğimde nefes alamıyordum, işlem sonrasında annemden yeniden doğmuş gibi oldum, burada hizmet veren tüm personelden ve doktorumdan Allah razı olsun, her şey çok güzeldi" dedi.

İşlemi gerçekleştiren Göğüs Cerrahisi Kliniği Uzmanı Doç. Dr. Bayram METİN ise, "Hastamız Mehmet bey 20 yıldır KOAH hastası, son dönemlerde evinden çıkamaz hatta ev içerisinde bile kendi işlerini yapamaz haldeyken bize başvurdu. Kayseri Şehir Hastanesi’ne geldikten sonra bu tedavi yöntemini hastamız Mehmet beye uyguladık. Kendisi şu anda halinden memnun ve sağlığına kavuşmuş durumda. Bu yöntemi bundan sonra da Kayseri Şehir Hastanesi Göğüs Cerrahi Kliniği’nde bu yöntem için olan uygun hastalarımıza uygulamaya devam edeceğiz" dedi.