"1. Kayseri Şehir Aile Hekimliği Günleri" sempozyumu başladı.
30 Eylül 2023

Hastanemiz Aile Hekimliği Kliniği tarafından Başhekimlik Konferans Salonu'nda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan "1. Kayseri Şehir Aile Hekimliği Günleri" sempozyumu başladı.

SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekimimiz Doç. Dr. Serhat Koyuncu ve ilimiz hekimlerinin katılım sağladığı sempozyumda açış ve hoşgeldin konuşmalarını Sempozyum Başkanı Doç. Dr. Ali Ramazan Benli gerçekleştirdi. Ardından söz alan Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.  Serhat Koyuncu "Biz Kayseri Şehir Hastanesi olarak büyük bir aileyiz, yeni açılan kliniklerimizle beraber 32 eğitim kliniğimiz ve 400 asistanımız bulunmaktadır. Sağlık hizmetlerimizin kalitesinin artırılması ne kadar önemli ise sizler tarafından düzenlenen bu bilimsel toplantılar da bizler için çok önemlidir. Bu yüzden bu bilimsel toplantıların artırılması için elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. Son olarak SBÜ Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik'in söz aldığı açış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Selçuk Mıstık'ın başkanlığını yaptığı oturumlara geçildi.